Hej, jag heter Sara!

Författare:

|

Datum:

|

Det är jag och mitt företag Sara Öhman AB som står bakom Marketing Doers.

Jag har jobbat med digital marknadsföring i 12 år och utbildat i det nästan lika länge. Ja, det innebär att jag har varit med att skapat många av de utbildningar inom digital marknadsföring som vi har i Europa idag. Under de här åren har jag jobbat med över 500 företag och utbildat över 5000 marknadsförare. 

Fina siffror, eller hur? Men du är inte bättre än ditt senaste gig – särskilt inte i det marknadsklimat vi befinner oss i nu. 

En av de mest spännande sakerna jag vet, förutom hantverket marknadsföring, är att få poletten att trilla ner hos individer. Ni vet när allt klarnar och blir tydligt. Den största utmaningen för att få se det hända är att hantera en persons tid och engagemang. 

För att få utlopp för allt jag lärt mig de senaste 10 åren som utbildare startar jag marketingdoers.se med mini-kurser och föreläsningar som ska ta lagom mycket tid och behålla ditt engagemang högt under när du väljer att boosta dina kunskaper. 

Det här gör jag hemifrån Funäsdalen. När jag inte konsultar eller utbildar lever jag fjälliv och spenderar så mycket tid utomhus som möjligt. Har en osund kärlek till höjdmetrar! Jag älskar också stora städer och att vara i händelsernas centrum, men kommer alltid förbli en jordnära lantistjej.

Där har ni mig! Hoppas du vill med på marketingdoers-resan så att jag får lära känna dig bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *