Om Marketing Doers

Avancera dina kunskaper inom marknadsföring och skala upp resultatet! Här hittar du kurser inom digital kommunikation, varumärkesarbete, att driva trafik och optimera digitala kanaler samt att arbeta mer datadrivet med marknadsföring. Oavsett om du jobbat med marknadsföring i ett eller 10 år kan du behöva stöd och uppdatering av dina skills ibland. Marketing Doers är till för dig som arbetar med marknadsföring och känner för att täppa till dina kunskapsluckor.

Marketing Doers drivs av Sara Öhman som arbetat med som konsult med fler än 500 företag och utbildat över 5000 marknadsförare över hela världen. Med sig in i Marketing Doers kurser har Sara därför med sig de flesta erfarenheter som kan dyka upp när man arbetar med marknadsföring i en föränderlig värld, såväl inom e-handelsdrivna B2C bolag och stora tillverkande B2B företag.

För att trivas med våra kurser och föreläsningar är du nyfiken på framtidens kommunikationssätt med dina kunder och vet att marknadsföring är vad du lägger ned i den. Det finns inget rätt eller fel – men det finns ramverk att förhålla sig till. Det är helt enkelt upp till oss att göra det mesta av det!

Välkommen att utforska vårt utbud!