NY KURS: AI för marknadsförare och småföretagare

Författare:

|

Datum:

|

Kurssläpp: 19 mars 2024

Känner du dig stressad över att lära dig AI? Då är min nya kurs “AI för småföretagare och marknadsförare kursen för dig! Nu går utvecklingen fortare än någonsin, de stora AI plattformarna slåss om att släppa de bästa produkterna och det kan kännas svårt att veta var tid och pengar är mest värda. Under den här kursen i 6 moduler kommer du lära dig använda verktygen i praktiken samt implementera rutiner för att använda AI i ditt dagliga arbete. 

Smarta småföretagare och marknadsförare tar hjälp av teknik för att effektivisera sitt arbete. När tiden är knapp är all hjälp värdefull! Att sätta sig in i nya verktyg kan kännas övermäktigt och därför skjuter många upp att lära sig nytt. Den här kursen kurerar det viktigaste som hänt inom AI det senaste året och lär dig grunderna i hur du använder olika typer av AI-verktyg.

Efter 6 veckor av den här kursen kommer du få en tydligare bild av hur AI kan hjälpa dig att nå dina kunder, förbättra resultatet av din marknadsföring och framförallt spara tid i skapande och insiktsarbete.

Nedan ser du vad kursen innehåller. 

Marknadsavdelning?

Jag erbjuder även kursen skräddarsydd för marknadsavdelningar. Maila [email protected] om du är intresserad!

Kursens innehåll

AI för småföretagare och marknadsförare är uppdelad i 6 moduler. I dessa moduler får du den kunskap du behöver för att få förståelse för hur du löser uppgifter med goda resultat i AI-verktyg. Du blir även rekommenderad att använda 2-3 AI-verktyg i varje modul. Du kan förvänta dig 30 minuter video-material, 30 minuter inläsning och ca 2 timmar arbete med uppgifter i varje modul.

Moduler i kursen

  • Modul 1: Bli en AI beställare
  • Modul 2: Reasearch, taktik och prioritering
  • Modul 3: Skapa och omformulera text
  • Modul 4: Skapa och återanvända bilder
  • Modul 5: Skapa och animera video
  • Modul 6: Distribution och analys

Läs mer om kursen och dess moduler här.

1500 marknadsförare senare

Under 2023 fick jag träffa 1500 marknadsförare och prata om att implementera AI i deras strategiska och dagliga arbete. I den här kursen har jag samlat svaren på de vanligaste frågorna och mesta utmaningarna för att du som deltagare ska komma igång med AI för att effektivisera din verksamhet.

Boka kursen här!

Kursen släpps den 19 mars. Du kommer då få ett välkomstmail med instruktioner för hur du kommer igång med kursen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *